debitare laser

Debitare cu plasma si oxigaz tabla metal

Cu siguranta fiecare proces este important si detine un rol deosebit pentru a putea duce la indeplinire proiectele dumneavoastra c at mai eficient si rapid. In aceasta sectiune va prezentam procesul de debitare cu plasma care se remarca printr-o serie de caracteristici deosebite.

In primul rand, pentru a putea realiza o debitare cu plasma trebuie sa stiti ca lucram cu echipamente si tehnologii de ultima generatie, astfel incat sa aveti certitudinea ca proiectele dumneavoastra prind viata si sunt realizate de o echipa de profesionisti. Practic, reprezinta un proces de mare viteza utilizand un control riguros al arcului electric pentru debitarea materialelor metalice.

Prin intermediul acestui proces veti reusi sa obtineti materiale debitate in cantitati mari, se creste productivitatea, se reduc in mod considerabil costurile de operare iar intregul proces este adaptabil pe diverse materiale metalice. Intregul proces se desfasoara in conditii sigure respectand normele si cerintele in vigoare. Rezultatele obtinute vor fi cele asteptate de dumneavoastra si veti putea sa va desfasurati activitatea in cele mai optime conditii.

Pentru o grosime mai mare de 25 mm

Detinem urmatoarele masinarii

01/Zinser

Specificatii

02/Masina de debitat Messer

Specificatii

conform SREN ISO9013;

12000 mm;

6000 mm;

max. 300 mm;

*Masina este prevazuta cu 4 capete ce pot taia simultan. In conformitate ISO 9013.

 

Taiere laser

TERQUA este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de taiere cu laser din Ploiesti. Utilizam cele mai noi tehnologii laser pentru a produce taieturi de cea mai buna calitate posibila. Masinile noastre sunt fabricate de BYSTRONIC – ELVETIA, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme laser din lume.

Taierea cu laser are o serie de avantaje fata de alte procese de taiere. In primul rand, este foarte precisa, ceea ce duce la mai putine deseuri si la timpi de productie mai scurti. In al doilea rand, este prietenoasa cu mediul inconjurator, deoarece nu produce vapori sau deseuri nocive. In cele din urma, taierea cu laser este foarte rapida, ceea ce o face ideala pentru productia de volume mari.

Daca sunteti in cautarea celei mai bune calitati si a celor mai rapide termene de executie, atunci apelati la TERQUA. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de taiere.

Avantajele debitarii cu laser

/01

In ultimii ani, tehnologia de taiere de precizie a avansat pana in punctul in care acum este posibil sa se taie contururi delicate cu o precizie incredibila. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea de scule si masini de taiere specializate, care pot realiza taieturi cu o precizie de practic 0,1 mm.

/02

Acest nivel de precizie este pur si simplu imposibil de realizat cu un taietor cu plasma sau cu oxigaz, din cauza faptului ca aceste masini nu sunt capabile sa taie cu un asemenea nivel de precizie. De fapt, chiar si cele mai avansate masini de taiat cu plasma sunt capabile sa taie cu o precizie de pana la aproximativ 0,5 mm.

/03

Un alt avantaj al debitarii laser este coeficientul maxim de utilizare a materialului folosind un soft dedicat pentru realizarea planelor de croire.

/04

Spre deosebire de alte masini de debitat cu laser, dimensiunea de prelucrare a masinilor noastre ajung la 2500×8000 mmm, fiind capabile sa debiteze pese de otel cu o grosime de pana la 25 mm.

/05

Printre beneficiile taierii cu laser se numara taieturile rapide si precise, versatilitatea si costurile reduse. Aceasta tehnologie este adesea utilizata in industria de productie pentru a crea produse rapid si la costuri reduse. Taierea cu laser este un instrument versatil care poate fi utilizat pentru o varietate de aplicatii, de la taieturi simple, la forme si structuri complexe.

/06

Debavurarea, rectificarea, gaurirea si frezarea sunt toate operatiuni necesare pentru fabricarea pieselor. Cu toate acestea, datorita eliminarii acestor operatii, faza de asamblare a procesului de fabricatie este scurtata intr-un mod semnificativ. Acest lucru inseamna ca piesele pot fi asamblate mai repede si cu mai putine probleme, ceea ce inseamna ca produsul dumneavoastra poate fi livrat mai repede clientilor.

/07

O metoda de taiere cu laser care utilizeaza lumina infrarosie focalizata cu energie inalta pentru a topi sau evapora materialul intr-o zona localizata este cea mai rapida si mai precisa metoda de taiere care poate fi utilizata pentru o mare varietate de metale si materiale nemetalice. Acest procedeu este alegerea perfecta pentru taieri de precizie in zone greu accesibile sau pentru sarcini care necesita o taiere rapida si precisa.

/08

Procesul de taiere cu laser incepe prin directionarea unui fascicul concentrat de lumina infrarosie de inalta energie catre materialul care trebuie taiat. Aceasta metoda de taiere bazata pe caldura topeste sau evapora rapid materialul, creand o taiere curata si precisa. Gazul care elimina materialul topit ajuta, de asemenea, la evitarea blocarii materialului in instrumentul de taiere cu laser sau la ranirea persoanelor sau echipamentelor din apropiere.

Cautati o companie care sa va ajute cu urmatorul proiect?

Nu cautati mai departe de Terqua! Suntem specialisti in acest domeniu din anul 2000, iar echipa noastra de specialisti este calificata intr-o varietate de tehnologii. Va putem ajuta cu proiecte de orice dimensiune si complexitate si suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii.