Prelucrari mecanice

Prelucrari mecanice CNC

Terqua SRL este o companie romaneasca cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor metalice. Compania produce o gama variata de constructii metalice sudate si prelucrate, inclusiv macarale, excavatoare si stivuitoare. De asemenea, Terqua SRL furnizeaza servicii de taiere a tablei metalice folosind echipamente de taiere cu laser, plasma sau oxigen de inalta performanta.

Terqua SRL produce constructii metalice de inalta calitate, conform standardelor europene. Compania utilizeaza materiale si echipamente de ultima generatie, ceea ce garanteaza siguranta si fiabilitatea produselor sale.

Procesul de taiere cu laser scade timpul de prelucrare a pieselor, eliminand alte operatiuni necesare pentru produsul finit. Pentru acest serviciu se folosesc echipamente de taiere cu laser Bystronic.

Taierea cu plasma se realizeaza cu ajutorul masinii de taiere Zinser, iar taierea cu oxigen cu ajutorul masinii de taiere Messer. Pentru operatiunea de indoire dispunem de masini de indoit Abkant echipate cu CNC.

Ultimele achizitii

Masini de gaurit si frezat cu CNC

01/

Dimensiuni

  • X=9000 mm
  • Y=4000 mm
  • Z+W= 1800 mm

02/

Dimensiuni

  • X = 14.000 mm
  • Y = 3.000 mm
  • Z + W = 2000 mm

Aceste masini sunt foarte precise, special utilizate pentru prelucrari precise, fiind posibila utilizarea unei viteze de prelucrare mult mai mare si o suprafata de lucru superioara.

Tehnologia CNC

Controlul numeric computerizat, sau CNC, este o tehnologie care controleaza automat uneltele de prelucrare prin aplicarea unui microcalculator atasat la scula. Masinile CNC ar functiona in conformitate cu instructiuni programate codificate, cum ar fi miscarea masinii, viteza de avans a materialului, viteza si asa mai departe. Nu este nevoie ca operatorii sa controleze manual masina, prin urmare, tehnologia CNC ajuta la imbunatatirea eficientei si a preciziei intr-o mare masura.

Robotul de bucătărie este un aparat electrocasnic multifuncțional care poate fi folosit pentru a felia, a tăia și a toca rapid și ușor alimentele. Cu toate acestea, puțini oameni știu că tehnologia din spatele robotului de bucătărie a fost dezvoltată folosind un CNC.

CNC, sau controlul numeric computerizat, este un proces de prelucrare a materialelor care utilizează un computer pentru a controla mișcarea unei mașini. Acest lucru permite fabricarea de piese cu o precizie și o repetabilitate ridicate.

În cazul robotului de bucătărie, CNC-ul este folosit pentru a controla mișcarea lamelor și a altor accesorii. Acest lucru permite robotului să taie alimentele cu precizie și fără a le deteriora.

Procesul de prelucrare CNC este similar cu cel de prelucrare a pieselor de automobile. În ambele cazuri, un computer controlează mișcarea unei mașini pentru a crea o piesă. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie între cele două procese.

În cazul robotului de bucătărie, piesa care este prelucrată este un aliment. Acest lucru impune ca mașina să fie proiectată pentru a fi sigură și ușor de curățat. În cazul pieselor de automobile, piesa care este prelucrată este un material dur, cum ar fi metalul. Acest lucru permite utilizarea unei mașini mai robuste, care poate lucra cu materiale mai dure.

Tehnologia CNC este esențială pentru funcționarea robotului de bucătărie. Acest proces permite fabricarea unui aparat sigur și eficient care poate fi folosit pentru a pregăti rapid și ușor o varietate de alimente.

Asa este, piesele din interiorul robotului dvs. de bucatarie sunt practic prelucrate cu ajutorul unor masini CNC. Aceasta tehnologie ne permite sa producem piesele rapid si cu precizie, motiv pentru care suntem capabili sa oferim servicii profesionale de prelucrare mecanica calitativa indiferent de bugetul sau proiectul dvs

Tehnologia CNC

Majoritatea obiectelor ce le folosim zi de zi sunt confectionate din elemente prelucrate mecanic. De la cele mai mici piese din metal, pana la componentele electrice, marea majoritate sunt confectionate cu ajutorul acestei tehnologii.

Motoarele electrice sunt una dintre cele mai importante tehnologii din lumea noastra de astazi. Acestea alimenteaza totul, de la masina la aparate electrocasnice, si sunt esentiale pentru sarcinile zilnice.

Rotorul unui motor electric este un arbore prevazut cu o serie de rulmenti speciali, bobine si rotoare de contact. Pare simplu, dar de la un simplu arbore, o tabla, cateva elemente din plastic si un conductor din cupru la un rotor functional exista cateva lucruri care trebuie evidentiate.

Intregul proces de fabricatie incepe cu prelucrarea mecanica a tablei. Tabla zincata si tratata este preluata de o masina care imprima, sau decupeaza prin stantare, forma exacta a elementelor care vor forma corpul metalic al rotorului. Aceste elemente se numesc tole, iar prin suprapunerea mai multor astfel de tole se realizeaza suporturile pentru bobinele de inductie a campului magnetic. Odata decupate, aceste tole au marginile tesite, astfel ca urmatoarea masina de prelucrare mecanica este cea care, dupa ce tolele au fost asezate pentru a forma corpul rotorului, le rectifica marginile

Cautati o companie care sa va ajute cu urmatorul proiect?

Nu cautati mai departe de Terqua! Suntem specialisti in acest domeniu din anul 2000, iar echipa noastra de specialisti este calificata intr-o varietate de tehnologii. Va putem ajuta cu proiecte de orice dimensiune si complexitate si suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii.