Sanfrenare

Sanfrenare tabla

Pentru sanfrene liniare de dimensiuni mari, table cu grosimi de pana la 100 mm, unghiuri 45 grade, se utilizeaza masini de sanfrenat semi-automate oxi-gaz. Bavurile formate sunt indepartate prin ciocanire si polizare.

Ce tehnologii folosim

Robot industrial Kuka 161/15/30 calculator Siemens

Specificatii

Cum va poate ajuta pe dumneavoastra in productie procesul de sanfrenare?

Atunci cand sunteti in cautarea unei solutii rapide si eficiente nu este suficient sa va orientati numai catre indeplinirea acestor doua caracteristici. Trebuie sa fie o solutie rapida dar si de calitate si, in plus, trebuie sa ofere posibilitatea de a se incadra intr-un buget prestabilit.

Compania noastra va pune la dispozitie echipamente de sanfrenare de calitate superioara si cu o serie de caracteristici tehnice deosebite. Dispozitivul de sanfrenare este unul care indeplineste toate cerintele pe care le aveti, asadar investitia se va dovedi a fi una extrem de inteligenta din perspectiva faptului ca are o durata de functionare garantata iar rezistenta si robustetea echipamentului il fac sa fie perfect pentru a pune in valoare proiectele pe care le aveti.

Manipularea si utilizarea echipamentului sunt usoare. Sistemul se poate utiliza imediat iar specificatiile tehnice ale echipamentului se caracterizeaza prin performanta si tehnologie de ultima generatie.

Prin sanfrenare se pot realiza contururi cu forme complexe atat interioare cat si exterioare pe material, asadar, aceasta utilizare multipla il face sa fie echipamentul perfect pentru activitatea dumneavoastra. Compact si sigur, este un echipament care nu trebuie sa va lipseasca

Tinand cont de aceste caracteristici veti putea face o alegere foarte buna dar sa si aveti un echipament fiabil si durabil. Compania noastra poate sa va ofere consultanta specializata pentru a alege modelul potrivit necesitatilor dumneavoastra dar sa si aveti certitudinea ca investitia realizata a fost una inteligenta.

Raportul calitate – pret este unul deosebit, asadar veti putea sa va incadrati intr-un buget prestabilit si sa va bucurati de calitatile pe care le ofera acest echipament de sanfrenare. Nu uitati sa consultati detaliile tehnice prezentate pe site pentru a putea sa luati cea mai buna decizie cu privire la echipamentul de sanfrenare pe care urmeaza sa il achizitionati.

Tipuri de sanfrenare

/01

Sanfrenare mecanica

/02

Sanfrenare termica robot

/03

Sanfrenare termica semiautomata

Cautati o companie care sa va ajute cu urmatorul proiect?

Nu cautati mai departe de Terqua! Suntem specialisti in acest domeniu din anul 2000, iar echipa noastra de specialisti este calificata intr-o varietate de tehnologii. Va putem ajuta cu proiecte de orice dimensiune si complexitate si suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii.